Softwarebedrijf PeopleWare deed mee aan Het Fitste Bedrijf!

De Lierse softwareontwikkelaar PeopleWare schotelde zijn medewerkers deze zomer een mooie sportieve uitdaging voor. Werknemers werden op allerlei manieren gestimuleerd om op fysiek vlak vooruitgang te boeken. David Van Keer zette de grootste stap voorwaarts en werd daarvoor in de bloemetjes gezet.

Bij PeopleWare hecht men veel belang aan de mentale en fysieke gezondheid van het personeel. PeopleWare schakelde tijdens de zomermaanden coachingbedrijf Ready2Improve in om de werknemers aan te zetten om meer te sporten. Bij de start van het project werd een meetmoment ingelast. Daarbij werden het gewicht en het vetpercentage van de deelnemers gemeten en dienden ze ook een inspanningstest af te leggen. Nadien kreeg elk geïnteresseerd personeelslid een trainingsschema op maat mee naar huis. 

Aan het einde van de rit was er een tweede meetmoment waarbij de persoon werd gehuldigd die de grootste vooruitgang boekte. David Van Keer won en mocht een beker in ontvangst nemen. In totaal deden 35 mensen mee, goed voor ongeveer zestig procent van het personeel van PeopleWare.

 

Je vindt het originele artikel hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.